6-8 porcijoms reikės:

200 g juodojo kartaus šokolado,
100 g cukraus,
3 kiaušiniai,
150 g + 1 šaukštelis kambario temperatūros sviesto,
50 g miltų,
75 g susmulkintų lazdyno riešutų.

Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių. Kepimo formą ištepkite sviestu. Šokoladą sulaužykite gabaliukais, sudėkite į indą ir ištirpinkite vandens garuose arba mikrobangų krosnelėje (1 min. prie maksimalios temperatūros).

Cukrų ir kiaušinius išplakite mikseriu, sudėkite sviestą ir dar plakite 1 min. Sudėkite persijotus miltus, po to šokoladą ir plakite dar 30 sekundžių.

Įberkite susmulkintus riešutus ir sumaišykite. Perpilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite 25 min. 10 min. vėsinkite ir tik tada išimkite iš kepimo formos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją