„Douglas" parduotuvėje galima įsigyti ne tik lietuviams jau žinomų parfumerijos ir kosmetikos gaminių, bet ir naujų, išskirtinių prekės ženklų, kuriais iki šiol Lietuvoje nebuvo prekiaujama. Tik šioje parduotuvėje pardavinėjami tokie išskirtiniai prekės ženklai kaip Juicy Couture, Michael Kors, Ed Hardy ir kiti.

Ir „Douglas", ir „Sarma" tinklai bus vystomi bei plečiami.

„Planuojame gana sparčią plėtrą Baltijos šalyse, nes tikime šios rinkos galimybėmis. Artimiausiu metu Lietuvoje atidarysime naujas ir „Douglas", ir „Sarma" parduotuves",-sakė „Douglas International" vadovas Marc-Andreas Carls.

Didžiausias Europos parfumerijos ir kosmetikos prekybos tinklas „Douglas Holding" į Lietuvos rinką įžengė 2007 metais, Lietuvoje įsigydamas 51 proc. bendrovės „Baltic Cosmetic Holding" (BCH) akcijų. BCH valdo 78 kosmetikos ir parfumerijos parduotuves Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, o bendrovės metų apyvarta siekia 35 mln. eurų. Lietuvoje bendrovė valdo „Sarma", Latvijoje „Kolonna", Estijoje „Esthetique" parduotuves.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją