„iPhone“ kamerų ir be A. Partineno įsikišimo tikrai negalima pavadinti silpnąja šių įrenginių grandimi – iš tiesų jos yra vienos iš geriausių išmaniųjų telefonų pasaulyje, o „“Flickr
nuotraukų dalinimosi svetainės duomenys rodo, jog ji yra ir viena iš populiariausių. Be to, vartotojai ją giria už naudojimo paprastumą, nuotraukų ir filmuotų vaizdų kokybę, rašo redmondpie.com.

Akivaizdu, kad „Apple“, įsigydami A. Partineno milžinišką žinių ir patirties bagažą, ant laurų snūduriuoti neketina, ir nors akivaizdu, jog suomis prie „iPhone 6“ šeši bei artimiausios „iPad“ kartos savo nagų prikišti jau nespės, labai tikėtina, kad kitais metais „Apple“ produktų fotografavimo funkcijos bus smarkiai patobulintos.

A. Partinenas priklausė komandai, kuri sukūrė „Nokia 808 PureView“ - telefoną, kuris visiškai pakeitė suvokimą apie tai, ką gali išmaniojo telefono kamera. Vėliau šia inovatyvia technologija gyrėsi ir „Lumia 1020“, „Lumia 925“ bei „Lumia 1520“ modeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)