„Prabudau, o žmona manęs klausia, kodėl nustačiau, kad kompiuterio ekrano užsklandoje viena kitą keistų visos mano pornografinės nuotraukos. Nežinau kaip išjungti tą „Windows 10“ funkciją ir kol neišsiaiškinsiu, tol tas kompiuteris nebus įjungiamas“, – rašė „FalloutBoS“.

„Nekartokite mano klaidos – nesaugokite savo privačiausių nuotraukų „My Pictures“ direktorijoje, nuo „Windows 10“ nepaslėpsite jų jokioje gilesnio lygio direktorijoje“, – pridūrė nelaimėlis, kuriam teko gerokai paraudonuoti prieš savo sutuoktinę.

Naujoji operacinė sistema pagal nutylėjimą sukuria ekrano užsklandą iš nuotraukų, saugomų kompiuterio „My Pictures“ direktorijoje. O ekrano užsklandą galima pamatyti net nežinant vartotojo, kuris prisirašė pikantiškų nuotraukų, slaptažodžio.

Taigi, jeigu turite privačių nuotraukų ir nenorite, kad jas netyčia pamatytų netinkami žmonės – pasirūpinkite nuotraukų perkėlimu į kitą vietą kompiuteryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)