Techinsider.com rašo, kad įvairiuose tinklaraščiuose jau spėjo pasirodyti gandai apie 2017-ųjų metų „iPhone“ modelį.

Vienas šių gandų skleidėjų buvo apžvalgininkas Johnas Gruberis, dažnai siejamas su „Apple“ bendruomene. Istorija yra patvirtinusi, kad šis žmogus dažnai atspėja arba žino, kokius ateities planus puoselėja ir ką kuria „Apple“.

Remiantis juo, „visas „iPhone“ ekranas turėtų būti jautrus prisilietimams“. Tai reiškia, kad ateityje „iPhone“ ekranas turėtų būti sudarytas vien iš stiklo, neturinčio papildomų apvadų ar įrėminimo.

Taip pat jis tvirtina, kad jutikliai, priekinė kamera ir garsiakalbiai taip pat bus integruoti pačiame ekrane.

Šio žmogaus girdėta ir paskelbta informacija labai dera su ankstesniais gandais, kai išgirdome, kad „Apple“ ekrane tikriausiai bus įterptas namų mygtukas ir piršto antspaudo skaitytuvas.

iPhone 7

Kyla tik vienas klausimas: neaišku, ar šios naujovės išties pasirodys kitų metų pabaigoje, pristatant naujus „Apple“ produktus.

Be to, jei pristatant šį modelį „iPhone“ bus atnaujintas, tai gal jis jau nebeturės „iPhone“ vardo? „Apple“ kasmet išleidžia po vieną „s“ modelį, taigi 2017 m. turėtų tapti „iPhone 7s“ metais. Tačiau atsirado analitikų, tvirtinančių, kad „Apple“ rengiasi palaidoti savo „s“ telefonų kartos strategiją. Tai reikštų, kad „iPhone 7“ galėtume pamatyti 2016 m., o „iPhone 8“ 2017-aisiais.

Beje, 2017-ieji taps dešimtuoju „iPhone“ gimtadieniu, taigi būtų keista, jei „Apple“ neplanuotų ko nors ypatingo, juk tai buvo prietaisas, padėjęs kompanijai tapti pačia vertingiausia pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)