Šis šaltinis tikina, jog CNN atliko interviu su „Facebook“ atstovu spaudai Paulu Horneriu – šio pokalbio metu buvo diskutuojama ir apie mėnesinį mokestį.

„National Report“ teigimu, P. Horneris aiškino, kad „laikai sunkūs, o „Facebook“ reklamos nėra tokios pelningos kaip planuota. Be to, vartotojai į socialinį tinklą prikrovė tiek kačių nuotraukų, kad jų išlaikymo sąnaudos auga, o mes tų sąnaudų padengti jau nebeišgalime“.

Tiesa, reikia įspėti, jog „National Report“ yra satyrinė svetainė, o Paulas Horneris – jų dažnai minimas personažas, pasisakantis pačiose įvairiausiose situacijose ir atstovaudamas pačioms įvairiausioms įmonėms ar organizacijoms. Pavyzdžiui, prieš tris dienas publikuotoje „National Report“ medžiagoje Paulas Horneris buvo Vatikano atstovas ryšiams su visuomene, tikinęs, jog ledinio kibiro iššūkis - tai Vatikano projektas, kurio tikslas buvo pakrikštyti visus „netikėlius“.

CNN jokio interviu su Paulu Horneriu, atstovaujančiu „Facebook“, nėra publikavę.

O ką darytumėte, jei „Facebook“ iš tiesų paprašytų 3 dolerių (arba 8 litų) per mėnesį?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)