„Projektuojant „Huawei Mate S“ tikslas buvo sukurti labiau asmeniniams poreikiams pritaikytą telefoną. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į tai, kad pasaulį geriausiai pažįstame per lytėjimą. Šiuo telefonu nustatome naują jutiklinių technologijų naudojimo išmaniuosiuose telefonuose standartą, pakeisdami tradicinį jutiklinio ekrano valdymo būdą. Naujasis laikrodis – unikalus rinkoje, išsiskiriantis aukščiausios klasės išvaizda ir suteikiamais pojūčiais bei klasikiniu dizainu, suderintu su pranašiausia išmaniąja technologija, leidžiančia vartotojams aktyviai gyventi neprarandant ryšio“, – teigia „Huawei“ vartotojų verslo grupės vadovas Richardas Yu.

Žada, kad telefonas sukels perversmą

Pirmosiomis rudens dienomis vartotojams pristatytas „Huawei Mate S“ išmanusis telefonas – naujausias „Huawei Mate“ mobiliųjų įrenginių serijos gaminys. Gamintojų tikinimu, ergonomiškas, prabangus dizainas ir pažangi technologija užtikrina aukščiausią naudojimosi „Android“ operacine sistema kokybę.

"Naujo gaminio jutiklinio ekrano valdymo technologija pasižymi netradiciniu dizainu, užtikrinančiu balansą tarp telefono galimybių ir jo išvaizdos. „Huawei Mate S“ išsiskiria 5,5 colių ilgio ir 7,2 mm storio, su vos 2,65 mm šoninėmis briaunomis, 2.5D „paslankiuoju“ ekranu (angl. floating screen). Išlinkęs galinis dangtelis dera prie delno linkių, o jo išgaubtas paviršius geriau priglunda, todėl yra mažesnė tikimybė išmesti telefoną. „AMOLED“ ekrano tekstūra suteikia galimybę sukurti puikų „Huawei Mate S“ išlinkimą", - rašoma gamintojų pranešime spaudai.

Po išlinkusiu galiniu „Huawei Mate S“ dangteliu yra laminuotas grandinis akumuliatorius (angl. laminated ladder battery) ir pakopinis spausdintinių schemų plokštės išdėstymo dizainas. Jame naudojama ir nanometrinė jungimo technologija (angl. nanometer shooting technique), skirta sujungti telefono anteną ir metalą. Besiūlis metalinis telefono korpusas slepia ir papildomas modernias technologijas, nanotechnologijas ir safyrinio stiklo kamerą.

Telefono valdymas - vienu pirštu

Telefone naudojama „Fingerprint 2.0“ pirštų atspaudų technologija – patobulinta pažangios „Huawei Mate 7“ lustų lygmens apsaugos ir vieno klavišo atrakinimo technologijos versija.

„Fingerprint 2.0“ technologijoje pritaikytos tikslesnės funkcijos, dvigubai padidinančios atpažinimo greitį. Šią funkciją galima naudoti ir pranešimų juostai valdyti, dvigubu spustelėjimu trinti neperskaitytus pranešimus, paslinkti norint peržiūrėti nuotraukas ir sulaikyti skambučius ar atsiliepti į juos. Visos šios parinktys palengvina telefono valdymą viena ranka.

„Fingerprint 2.0“ pirštų atspaudų ir „Knuckle Control 2.0“ valdymo krumpliais technologijos turėtų palengvinti perėjimą nuo vienos programėlės prie kitos ir ekrano kopijų darymą. Šios technologijos suteikia naują būdą valdyti telefoną: krumpliu nupiešus „C“ aktyvuojama kamera, o dvigubai spustelėjus pradedama filmuoti.

Kamera pradedantiesiems ir profesionalams

„Huawei Mate S“ telefono kamera pritaikyta kasdieniams poreikiams: galima naudotis profesionalia kamera: reguliuoti kontrastą, tekstūrą ir skiriamąjį tonalumą (angl. distinctive tonality). 1300 megapikselių galinė kamera pasižymi tokiomis savybėmis kaip raudonos, žalios, mėlynos ir baltos spalvos (angl. RGBW) jutiklis, optinio vaizdo stabilizavimo funkcija, dviguba spalvinės temperatūros šviesos diodų blykstė (angl. Dual color-temp LED flash lights) ir atskiri vaizdo signalo apdorojimo kameros blokai, greičiau užfiksuojantys aukštesnės kokybės vaizdus.

Su „Huawei Mate S“ kameros galimybėmis žengtas dar vienas žingsnis į priekį, pasiūlant vartotojams 800 megapikselių priekinę kamerą, kurios švelni priekinė šviesa padeda daryti tobulesnes asmenukes. Šis algoritmas užtikrina, kad naudotojai galės įamžinti aiškiausius ir gražiausius vaizdus. Profesionalios kameros režimas suteikia galimybę rankiniu būdu sureguliuoti ISO jautrumą, išlaikymo kompensavimą ir laiką, baltos spalvos balansą ir fokusavimą bei tokias funkcijas, kaip tinklelis (angl. grid) bei fokusavimas su blykste.

"Kūrybingai įmontuoti trys mikrofonai, kuriems susifokusuoti į garsus, sklindančius iš tos krypties, į kurią nukreiptas telefonas, leidžia išmaniojo nukreipimo algoritmas, todėl įmanoma padaryti švarų įrašą su minimaliu foniniu triukšmu", - rašoma gamintojų pranešime spaudai.

„Huawei Mate S“ palaiko „Mopria“ spausdinimo bendrąjį protokolą, kuris veikia su 29 pagrindinių gamintojų 700 rūšių spausdintuvais.

Išmanusis „Huawei“ laikrodis

Išmanusis laikrodis su „Android Wear™“ technologija leidžia, kad ir kur bebūtumėte, nedelsiant gauti pranešimus apie skambučius, SMS žinutes ir el. laiškus, o taip pat per belaides ausines klausytis muzikos, kurią parsisiuntus galima paleisti balso komanda bei naudoti tas pačias balso komandas, ieškant vietovių ir orientuojantis jose.

Laikrodžio skiriamoji geba – 400 x 400 pikselių su 286 pikseliais coliui (angl. ppi), jis pasižymi 10 000:1 kontrasto santykiu, todėl šiai dienai tai ryškiausių spalvų „Android Wear“ išmanusis laikrodis. O dabar, išleidus naujausią „Google“ „Android Wear™“ versiją, prie „Huawei“ laikrodžio galės jungtis tiek „Android“, tiek „iOS“ naudotojai. Surasti pradingusį telefoną bus galima laikrodžio pagalba – užteks panaudoti laikrodžio „surasti mano telefoną“ funkciją.

„Huawei“ išmanusis telefonas sukurtas naudojant moderniausias medžiagas, jo šaltai kalto nerūdijančiojo plieno korpuse įrengtas apskritas 1,4 colių jutiklinis „AMOLED“ ekranas, padengtas įbrėžimams atspariu safyriniu stiklu, kurį renkasi šveicariškų laikrodžių gamintojai. Be to, laikrodyje integruotas širdies ritmo jutiklis bei 6 ašių judesio jutikliai, todėl jis gali tapti puikiu pagalbininku sportuojant", - rašoma pranešime.

Išmaniojo laikrodžio skersmuo yra tradicinio, rankiniams laikrodžiams būdingo 42 mm dydžio. Galima rinktis iš auksinio, sidabrinio ar juodo korpuso, taip pat galima pasirinkti iš skirtingų laikrodžio ciferblato dizainų – klasikinį, prabangų, verslo, moterišką, modernų ar atspindintį paprastą estetiką. „Huawei“ laikrodį siūloma prisisegti vienu iš 22 mm pločio dirželių: nerūdijančiojo plieno tinklelio, rožinio aukso ar juodai padengtų nerūdijančiojo plieno grandžių, odiniais rudos ar juodos spalvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)