Jei kada nors svarstėte, kaip atrodo vieta, kurioje laikomi jūsų duomenys, tai tikriausiai šis filmukas yra tai, ką būtinai turite pamatyti.

Aštuonių minučių ilgio, 360 laipsnių vaizdo siužetas matomas interneto naršyklėje, jį galima pasukti norima kryptimi su kompiuterine pele. Jei turite „Google Cardboard“ virtualios realybės akinius, jį galite peržiūrėti įsijungę „YouTube“ programėlę. Deja, iOS vartotojams tokia galimybė neteikiama. Jei filmuką žiūrėsite naršyklėje, patartina jį žiūrėti 4k raiška.

Rodomas „Google“ duomenų centras yra įkurtas Oregono valstijoje (Jungtinės Amerikos Valstijos, JAV). Jo apsaugos sistemos veikia panašiai kaip šnipų filmuose, o darbuotojai turi pereiti biometrinių duomenų tikrintuvus, vėliau patvirtinti savo tapatybę darkart.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)