DELFI sulaukė skaitytojo Tomo laiško, kuris domisi, kodėl su nauju dovanų gautu telefonu jis negali ir toliau likti „Pildyk“ plano klientu. Vaikinas sename telefone turėjo didesnę SIM kortelę, kuri į dovaną netelpa.

„Gavau per gimtadienį dovanų „Samsung Galaxy S 3”, esu “Pildyk” naudotojas su tuo pačiu numeriu jau kokis penkerius metus. Man pasakė, kad su „Pildyk“ negalima turėti mikro kortelės: reikia rinktis „Tele 2” sutartinį planą“, - patirtimi dalijosi Tomas.

Apkarpyti kortelę galima bet kuriame salone

„Tele 2” atstovas spaudai Andrius Baranauskas tikino, kad klientai, įsigiję išmaniuosius telefonus ir besinaudojantys „Pildyk“ paslauga, SIM korteles gali apkarpyti bet kuriame mobiliojo ryšio operatoriaus salone.

„Turime tokius prietaisus, kaip popieriui karpyti. Paslauga yra nemokama ir užtrunka apie dešimt sekundžių“, - aiškino pašnekovas. Iškirpus mažesnio formato SIM kortelę vėliau ją galima vėl naudoti sename telefone, naudojant po kirpimo likusią plastiko dalį.

Pasak A. Baranausko, į prekybos vietas kartais nuo karto užsuka klientai, patys pabandę apsikarpyti SIM korteles.

„Tačiau kartais jie pažeidžia kontaktą ir tenka naują kortelę pirkti“, - teigė jis.

„Tele 2” atstovas patikino, kad mobiliojo ryšio operatoriaus klientai gali įsigyti mikro korteles, tačiau jos siūlomos tik tiems klientams, kurie pasirašo sutartis ir pasirenka mokėjimo planus.

Mažųjų SIM kortelių naujiems „Pildyk“ klientams „Tele 2” dar nesiūlo. „Yra dar daugybė klientų Lietuvoje, kurie naudojasi senais mobiliaisiais telefonais“, - komentavo A. Baranauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)