Pasirinkę draugą, kurį norite pakviesti žaisti šachmatais, atsidarykite pokalbį su juo ir suveskite @fbchess play.

Kai tai padarysite, atsivers šachmatų langas. Jums prireiks ir funkcijos @fbchess help, kurią įvedę gausite visų galimų ir žaidimui reikėsiančių funkcijų sąrašą: kaip pasirinkti spalvą, kaip pajudinti žaidėjus ar anuliuoti praėjusį ėjimą.

Žaidimą žaisti galima bet kada, nes visi rezultatai ir ėjmai yra išsaugomi. Jį galima žaisti ne tik kompiuterio, bet ir telefono ekrane.

Draugų dienos ir feisbuko 12-ojo gimtadienio proga socialinio tinklo įkūrėjas Markas Zuckerbergas žadėjo, kad feisbuke vis daugiau dėmesio bus skiriama draugystei ir tikriems draugams. Jis sakė, kad kompanija atnaujina naujienų sieną: joje bus galima pamatyti įkvepiančių draugystės istorijų, taip pat planuojama sukurti naujų produktų, kurie skatinančių žmones bendrauti su savo naujais draugais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją