Priklausomai nuo progos, jūsų profilio nuotrauką savaitei ar kitam pasirinktam laikui galima papuošti atitinkama atributika – mėgstamos komandos ženklu, logotipu ar filmo „Žvaigždžių karai“ kardais, rašo „The Next Web“.

Puslapyje galėsite pamatyti visų iki šiol sukurtų profilio nuotraukų rėmelius, kuriais galėsite puošti ir savo nuotrauką. Sprendžiant iš keleto tuščių kategorijų, tokių kaip „Gimtadienis“ (angl. Birthday), galima suprasti, kad ilgainiui rėmelių sąrašas tik ilgės.

Taigi kol kas šis puslapis turi tik labai ribotą užsklandų skaičių, daugiausia susijusių su sportu, taigi atnaujinti savo profilio švenčių progomis nepavyks – jų per mažai.

Praėjusiais metais socialinio tinklo „Facebook“ naudotojams buvo pasiūlyta galimybė turėti laikiną savo profilio nuotrauką, tai buvo ypač populiaru vykstant svarbioms rungtynėms, palaikant tam tikras komandas, ar laukiant legendinių filmų premjerų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)