Incidentas įvyko rugsėjo 24 dieną, apie 19 valandą. „Pirminiais duomenimis, jaunuolis ant stogo buvo su draugu ir nukrito bandydamas nusifotografuoti paties sumodeliuotoje ekstremalioje krtimo situacijoje. Jaunuoliai naudojosi po ranka pasitaikiusiomis priemonėmis, bet paauglys, neišsilaikęs už virvės, nukrito“, – rašoma Tyrimų komiteto ataskaitoje.

Kritimą šiek tiek sulėtino ties namu augę medžiai ir krūmai, jis dar gyvas nugabentas į ligoninę, tačiau medikams nepavyko išgelbėti gyvybės.

Pirminiai tyrimo duomenys rodo, kad žuvusysis pastaruoju metu buvo susidomėjęs ekstremalių asmenukių fotografavimu.

Rusijoje tai – toli gražu ne pirma gyvybę kainavusi asmenukė šiais metais. Rugpjūčio 25 d. Primorėje mokinukė, besidarydama asmenukę, krito nuo 30 metrų aukščio uolos. Birželio 9 d. dvi panelės buvo mirtinai nutrenktos elektros srovės bandant nusifotografuoti ant vagono-cisternos. Gegužės 23 d. Riazanėje žuvo mokinys, norėjęs nusifotografuoti ant geležinkelio tilto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)