Pristatymui kultinių išmaniųjų telefonų (ir kitų įrenginių) gamintojai pasirinko paslaptingą, iš išorės visiškai baltą pastatą, kuriam renginio proga buvo pastatytas nemažas trijų aukštų priestatas.

Šį vakarą (arba, JAV laiku, rytą) „Apple“ pristatė du telefonus - „iPhone 6“ „iPhone 6 Plus“ su gerokai didesniu ekranu. Šiais įrenginiais JAV įmonė parodė, jog pasiduoda pasaulinei madai, diktuojamai „Android“ sistemos telefonų gamintojų ir pasiūlys vartotojams ne šiuolaikiniais standartais „mažiukus“ telefonus, o gana solidų įrenginį su 4,7 colių įstrižainės ekranu ir planšetofonų rinkos dalį neabejotinai nurėšiantį įrenginį su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

O taip pat „Apple“ pademonstravo laikrodį, kurį, kaip bebūtų keista, pavadino ne „iWatch“, o „Apple Watch“ - jeigu tikėtume pristatymu, tai bus labai gražus, labai funkcionalus įrenginys su itin originalia vartotojo sąsaja. Tiesa, kartais nutinka, jog pristatymo metu produktai atrodo patrauklesni, gražesni ir naudingesni nei būna iš tikrųjų. O kaina nenudžiugino - net 350 JAV dolerių JAV rinkoje. Pasiekus Lietuvą šis produktas dar pabrangs ir dėl muito bei PVM, todėl tikrai nereikėtų tikėtis jo įsigyti pigiau nei už 1000 vietinių piniginių vienetų.

Na, bet kad laikrodžio kaina per daug neliūdintų, „Apple“ savo naujovių pristatymą užbaigė grupės U2 koncertu. Ir nemokamai išplatino net 500 mln. naujausio šios grupės albumo kopijų visiems „iTunes“ naudotojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (332)