Anksčiau jau būta mėginimų atidaryti „Nutella“ maitinimo vietas. Viena iš jų – šių metų sausio mėn. duris užvėrusi kavinukė Harvey Nichols ir kelios vietelės, ne itin teigiamai garsinusios šio produkto pavadinimą, pavyzdžiui, „Nutella Bar“ Niujorke veikiančioje itališko maisto imperijoje „Eataly“, rašo „The Daily Mail“.

Vis tik „Nutella Cafe“ – pirmasis restoranas, priklausantis būtent šį produktą gaminančiai bendrovei. „Norėjome sukurti „Nutella“ pasaulį, skirtą mūsų gerbėjams ir iš tikrųjų galintį perteikti šio prekių ženklo esmę ne vien tik patiekaluose, kurie bus tiekiami, bet ir bendrojoje patirtyje nuo pat tos akimirkos, kai įžengsite į šią erdvę, – taip verslo idėja apibūdinama „Nutella“ rinkodaros vadovo Šiaurės Amerikoje Noah Szportno pranešime spaudai. – „Nutella Cafe“ siūlo šio to kiekvienam, taigi raginame visus ateiti ir išmėginti patiekalą ar užkandį. Tikimės, kad „Nutella“ entuziastams, Čikagos miesto gyventojams ir lankytojams ši kavinė patiks ne mažiau, nei mums patiko ją kurti.“

Savaime suprantama, „Nutella“ gerbėjus turėtų vilioti būtent saldėsiai, įtraukti į šio restorano valgiaraštį. Čia apsilankiusieji galės rinktis blynelius, ledus, raguolius ir prancūziškus batonus su „Nutella“ užpildu, avižinius dribsnius, jogurtą ir vaisius su „Nutella“ padažu. Dar siūloma ragauti keksiukų, pyragų, vaflių, blynelių ir skrebučių su „Nutella“ įdaru arba „Nutella“ pabarstukais. Galima išmėginti „Nutella“ karštą padažą fondiu ir kelis desertus, kurių sudėtyje šio produkto visai nėra. Sūresnių patiekalų mėgėjams siūloma ragauti sumuštinių, sriubų ir salotų.

Nieko keisto, kad „Nutella“ gerbėjai jau dabar eina iš proto dėl naujo restorano ir aktyviai reiškiasi socialiniuose tinkluose. „Jėzau Kristau, aš tikrai būsiu #nutellacafe!“ – rašo vienas interneto vartotojas. „Vienintelis dalykas, padedantis ištverti šį mėnesį, – tai žinia apie Mičigano gatvėje duris atvėrusį „Nutella Cafe“ restoraną“, – rašo kitas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)