Diva

Trispalvė katytė Diva tikra Vilniaus prieglaudos „Beglobis“ princesė – graži, šiek tiek aikštinga, mėgsta dėmesį, atsargi. Šiuo metu katytei šeši mėnesiai, tad jos kuklumą padėtų įveikti mylintis ir švelnus šeimininkas.

Diva yra sveika, tvarkinga ir paskiepyta, tad nekantriai laukia kelionės į naujus namus.

Baltosios pusnys

Balti, švelnūs ir purūs, kaip sniego pusnys – Pusniukas ir Pusnytė prieglaudoje gyvena jau penkis mėnesius ir laukia savo šeimininkų. Šiuo metu šioms įspūdingoms katėms yra beveik 1,5 metų.

Šios katės mėgsta meiliai susiglaudusios snausti pokaičio miego ir kartu dūkti. Pusniukas ir Pusnytė yra tvarkingi, sterilizuoti ir paskiepyti.

Kartais beglobiams surasti naujus ir šiltus namus, kuriuose juos mylėtų, – tikras iššūkis. Kompanijos „Purina“ inicijuoto projekto „Ieškome namų“ tikslas – padėti benamiams šunims ir katėms greičiau surasti naujus šeimininkus. Kiekvieno prieglaudos gyventojo istorija unikali, tad tikime, kad pasidalindami jomis surasime žmones, kurie šiuos pamestinukus besąlygiškai mylės kiekvieną dieną.

Jei norite vieną iš šių kačių priimti į savo namus, susisiekite su prieglaudos „Beglobis“ (Vilnius) savanoriais, tel. 8 652 44 093.