Nenustygstanti vietoje kalytė netrunka užkariauti simpatijos ir nejučia pasijunti įtrauktas į jos vijurką – tik spėk kartu atrasti visas aplink esančias įdomybes, pasilabinti su sutiktais šunimis ar tiesiog ramiai pasiglaustyti pievoje.

Liepa, vos tik pamačiusi, kad su ja tikrai pažaisi arba ją paglostyti, prisiglaudžia ir laukia tavo šilumos pliūpsnio. „Tautmilės“ prieglaudėlės darbuotoja Živilė pasakoja, kad Liepa labai tiktų šeimininkams, kurie gyvena aktyvų gyvenimo būdą, mėgsta sportuoti, eiti į žygius ar laiką leisti lauke, nes Liepa būtų tikra bendražygė ir ištvermingai visur suspėtų paskui savo naująjį šeimininką.

Liepa liks „mažyle“, nes nedidelis jos ūgis ir labai mielas, vaikiškas snukutis ateityje nebesikeis. Liepai šiuo metu yra aštuoni mėnesiai.

Jei norite Liepą priimti į savo namus, susisiekite su Živile Vilčiauskaite, „Tautmilės“ prieglaudos darbuotoja, tel. + 370 674 45 140.

Kartais beglobiams surasti naujus ir šiltus namus, kuriuose juos mylėtų, – tikras iššūkis. Kompanijos „Purina“ inicijuoto projekto „Ieškome namų“ tikslas – padėti benamiams šunims ir katėms greičiau surasti naujus šeimininkus. Kiekvieno prieglaudos gyventojo istorija unikali, tad tikime, kad pasidalindami jomis surasime žmones, kurie šiuos pamestinukus besąlygiškai mylės kiekvieną dieną.