Kuomet kalytė Angel atsidūrė veterinarijos klinikoje, ji svėrė vos 5 kilogramus. Mažylė buvo visiškai išsekusi ir dėl visų savo sveikatos problemų praktiškai nebegalėjo pati paeiti, vadinasi, negalėjo savarankiškai susirasti ir maisto, kad bent kažkiek pasistiprintų.

Kaip pasakoja ja pasirūpinę veterinarai ir prieglaudos darbuotojai, vargu ar be pagalbos ji būtų ištvėrusi dar bent dieną.

Visa komanda specialistų padarė viską, kad Angel po truputėlį atsistotų ant kojų ir pradėtų naują gyvenimą. Prireikė net 5 savaičių, kad kalytė savarankiškai žengtų pirmuosius žingsnius.

Mažylė, kurios išgyvenimo šansai buvo visiškai minimalūs, per kelis mėnesius pasikeitė kardinaliai!

Dabar Angel jau turi naujus namus, mylinčius šeimininkus ir netgi geriausią draugą - kartu augantį šunelį, nuo kurio tiesiog nesitraukia nė per žingsnį! Pagaliau Angel gali gyventi be jokios baimės. O buvusi jos šeimininkė, kurios valdose buvo rasta dar 15 išsekusių ir neprižiūrėtų šunų, tikrai sulauks pelnytos bausmės - teismo procesai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais vis dar tęsiasi, tačiau mes tikime, kad teisingumas triumfuos.