Praėjusiais metais nuo 126 metrų aukščio užtvankos Tasmanijoje į krepšį pataikę „How Ridiculous“ komandos nariai tapo pasaulio rekordininkais. Vaizdo įrašą „YouTube“ kanale tąkart peržiūrėjo milijonai, tačiau triumfas truko neilgai.

Amerikiečių nutrūktgalvių grupė „Dude Perfect“ kamuolį į krepšį pasiuntė nuo dangoraižio Oklahomoje stogo – iš 162 metrų.

„Jie tokie patys kaip mes – jiems patinka išbandyti dalykus, kurių niekas nėra daręs... Esu įsitikinęs, kad pamatę mūsų vaizdo įrašą, jie stengsis vėl pagerinti rekordą. Jeigu turėsime galimybę, mes taip pat pabandysime tai padaryti“, – kalbėjo neįtikėtiną metimą atlikęs Derekas.

Naujasis pasaulio rekordas buvo pasiektas Šveicarijoje, į krepšį metant nuo įspūdingo dydžio užtvankos. Tikslą pasiekti jie ketino metimus atlikdami penkias dienas, tačiau vyrukams užteko... 3 bandymų!

„Šis projektas mus išmokė daug ko, bet pagrindinė pamoka būtų siekti savo svajonių, tikslų ar siekti daugiau nei pats gali įsivaizduoti. Juk mes savo triukus pradėjome tiesiog kieme, o dabar pasaulio rekordą galėjome pasiekti būdami Šveicarijos Alpėse ir stovėdami ant vienos iš aukščiausių pasaulio užtvankų – tuo ir dabar sunku patikėti“, – savo pasiekimu didžiavosi australai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją