M. Dabovič – vyriausia dabartinės Serbijos moterų rinktinės krepšininkė, tačiau socialiniuose tinkluose ji veikia aktyviausiai iš visų komandos merginų. Dėmesį savo išvaizda ir provokuojančiu stiliumi 173 cm ūgio gynėja Rio de Žaneire patraukė įvairių šalių žiniasklaidą. Ispanai ją praminė „Karščiausia Rio krepšininke“, žaidėjos nuotraukų fotogalerijos puikavosi ir Brazilijos interneto portaluose, o jos paskyra socialiniame tinkle „Instagram“ jau turi beveik 100 tūkstančių sekėjų.

O pasižiūrėti tikrai yra į ką – tatuiruotėmis išsimarginusi serbė fotografuodamasi nevengia demonstruoti savo kūno linijų, raumenų, ne retai raitosi provokuojančiomis pozomis.

Akivaizdu, kad Milica yra pasinaudojusi ir plastikos chirurgų paslaugomis. Ar sėkmingai? Spręskite patys.

Rio de Žaneire M. Dabovič su Serbijos rinktine iškovojo bronzos medalius. Rungytnėse dėl trečiosios vietos serbės 70:63 palaužė Prancūzijos krepšininkes.

M. Dabovič aikštėje pasirodė per visas 8 serbių rungtynes, žaisdavo beveik po 16 minučių, tačiau tarp atakų lyderių nebuvo. Vidutiniškai „Instagram“ žvaigždė per rungtynes rinko po 1,8 taško ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)