Taip, jūs perskaitėte teisingai. Nors tikri „Juodos mambos“ gerbėjai bilietus jau seniai turi, kiti amerikiečiai tik kraipo galvomis. Likus savaitei iki šių finalinių 37-erių metų amerikiečio rungtynių, bilietų pasirinkimas – itin platus.

Bilietai arenos palubėse kainuoja nuo 625 iki 1,800 tūkst., antrame aukšte – nuo 821 iki 5,539 tūkst,, pirmame – nuo 1,048 tūkst. iki 11,540 tūkst. dolerių, o norintieji sėdėti prie pat aikštės ir galbūt net pliaukštelėti delnais su pačiu Kobe turės pakloti 16,496 tūkst. arba 23,959 tūkst. JAV dolerių.

Negana to, šis mačas bus žaidžiamas ne su LeBrono Jameso vedama Klivlando „Cavaliers“ ekipa ar su Stepheno Curry atstovaujama Ouklando „Warriors“, o su Jutos „Jazz“ ekipa, kuri kovoja dėl vietos Vakarų konferencijos atkrintamosiose varžybose.

Verta pažymėti, kad „Lakers“ mačus Los Andželo „Staples Center“ arenoje gali stebėti apie 19 tūkst. žiūrovų.

Bilietų kainos į paskutines Kobe Bryanto rungtynes

Nors „geltonieji“ yra absoliutūs Vakarų konferencijos autsaideriai (16/62), susidomėjimas „Lakers“ rungtynėmis šiemet nė kiek nesumažėjo. Tam įtakos turėjo K. Bryantas, sezono eigoje prisipažinęs, kad šis, jau 20-as, sezonas NBA lygoje – jam paskutinis.

Penkiskart NBA čempionas šiame sezone vidutiniškai pelno 16,8 taško ir visų laikų rezultatyviausių žaidėjų sąraše jau aplenkė net patį Michaelą Jordoną. Su 33521 taškais šiuo metu Kobė rikiuojasi trečias, į priekį praleisdamas tik Kareemą Abdul-Jabbarą (38,387 tūkst.) ir Karlą Malone'ą (36,928 tūkst.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)