Savaitgalio rungtynėse tarp „Waverly“ ir „Blair“ komandų per 4,5 sek. buvo pataikyti du metimai iš aikštės vidurio ir pergalingas tritaškis, nulėmęs pergalę 53:50 „Waverly“ krepšininkams.

Paradoksalu, tačiau abu metimai iš aikštės vidurio nebuvo įskaityti.

Esant lygiam rezultatui (50:50) „Blair“ ekipa išsimetė kamuolį iš aikštės vidurio, o jį pačiupęs Quincy Nicholsas paleido taiklų tritaškį į varžovo krepšį. Nors džiaugsmo buvo daug, arbitras metimo neįskaitė – neva dar prieš taiklų šūvį varžovai pažeidė taisykles.

Kamuolį teko vėl išsimesti iš už šoninės linijos, tačiau jį perėmė Jay Adamsas, kuris ilgai nedvejojo ir taip pat švystelėjo taiklų metimą iš vidurio aikštės. Visgi ir jis nebuvo įskaitytas – dar prieš metimą „Waverly“ treneris Ryanas Reederis paskubėjo paprašyti minutės pertraukėlės.

Galų gale lemiamai „Waverly“ atakai buvo palikta 1,5 sek., kurias išnaudoti pavyko nebe taip efektingai, bet ne mažiau efektyviai – pergalę taikliu tritaškiu sulig sirena išplėšė Merrickas Degeris.

Tai verta pamatyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)