Per minutę amerikietė pataikė net 32 tolimus metimus, bet nesustojo ir atakavo nuo trijų taškų zonos iki pirmojo netikslaus šūvio – tinklelį skrodė net 55 tritaškiai iš eilės.

Tuo metu ankstesnis per minutę pataikytų tolimų metimų rekordas priklausė kitai merginai iš JAV – Justinai Darganai, kuri 26 tritaškius įmetė šių metų sausį.

Kad L. Church – užkietėjusi snaiperė, įrodo ir faktas, jog ji jau anksčiau vaizdo įrašuose yra užfiksavusi kelis itin įspūdingus pasiekimus. Pavyzdžiui, per 5 min. mergina pataikė 120 tritaškių arba net 200 baudų metimų iš eilės.

Panašiai savo jėgas buvo išbandęs ir lietuvių kilmės kanadietis Nickas Stauskas, dabar rungtyniaujantis Filadelfijos „76ers“ gretose. NBA žaidėjas, prieš kelerius metus, kuomet dar buvo studentas, lyjant lietui savo kieme krepšį atakavo 5 min.

Tąkart krepšininkas pataikė 70 tritaškių iš 76, iš kurių vienu metu tinklelį skrodė 46 iš eilės. Tiesa, verta pažymėti, kad N. Stauskas visą tai atliko su vienu kamuoliu, o L. Church – su dviem.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)