Ketvirtajame kėlinyje likus mažiau nei 20 sekundžių „Knicks“ turėjo vieno taško persvarą ir kamuolį savo rankose, tačiau šios atakos pabaiga niujorkiečiams susiklostė katastrofiškai. Kristapas Porzingis metimu iš toli net nepataikė į lanką, o kamuolį atkovoję „76ers“ žaidėjai surengė pergalingą antpuolį – 98:97.

Kol aplink šėlo šeimininkai nugalėtojai, vineas iš „Knicks“ lyderių Carmelo Anthony tuščiu žvilgsniu žvalgėsi aplinkui.

„Beprotiškai, beprotiškai nusivyliau. Aš net nežinau, ką galima ir pasakyti. Mes turime suprasti, kad tai yra nepriimtina, neleistina. Mes jau buvome laimėję šias rungtynes, tačiau sugebėjome viską neįtikėtinai sukomplikuoti. Surengėme per greitą ataką ir gavome tokią pamoką, kurios neturime teisės pamiršti“, – ESPN liūdnai kalbėjo C. Anthony.

„Knicks“ komanda po eilinio pralaimėjimo sulaukė dar vienos kritikos bangos, o C. Anthony atsakymų, kodėl viskas pastaruoju metu klostosi šitaip prastai, negali rasti.

„Visko vyksta labai daug, bet aš neturiu atsakymo, kas yra negerai. Nežinau. Man reikia laiko, kad sugebėčiau įvertinti situaciją, tačiau ji – labai nemaloni, – teigė jis. – Pastaruoju metu komandą supa labai daug įtampos. Mums kažkokiu būdu reikia atsipalaiduoti, nes šitaip žaisti krepšinio paprasčiausiai negalima.“

Pastarosiose rungtynėse tuščias liko ir Mindaugas Kuzminskas, per 10 min. nepelnęs nė taško po gana sėkmingos asmeniškai mačų serijos.

„Knicks“ (17/22) Rytų konferencijoje pamažu smunka žemyn ir tarp 15 ekipų jau užima tik 11-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)