„Formuodami komandą visada turime mažiausiai keletą variantų visoms pozicijoms. P. Jankūno situacija buvo užsitęsusi jau kurį laiką, todėl nuolat palaikėme ryšį ir su kitais kandidatais, - sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. - Jau artimiausiomis dienomis turėtume užbaigti derybas su vienu aukštaūgiu krepšininku.“

„Įsigiję Travisą Watsoną jam buvome numatę žaidimo laiko tiek vidurio puolėjo, tiek sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje. Dabar jis galės daugiau rungtyniauti sunkiuoju krašto puolėju, o prisijungę du nauji „centrai“, su kuriais esame pakankamai toli pažengę derybose, bus paskutinė komandos komplektavimo detalė“, - „Žalgirio“ sudėties kontūrus braižė vyriausiasis ekipos treneris Gintaras Krapikas.

Tuo metu P. Jankūnas svetainei basketnews.lt prisipažino norėjęs naujų iššūkių.

„Paprasčiausiai gavau daug geresnį pasiūlymą. Taip pat pats labai norėjau išvažiuoti, nes 6 metus buvau atžaidęs viename klube. Norėjosi permainų, reikėjo naujų iššūkių. Dabar pamatysiu, kaip atrodo klubai užsienyje ir kaip ten viskas vyksta“, – kalbėjo puolėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją