Kauniečiai jau žaidė pirmadienį (spalio 17 d. su Maskvos CSKA ekipa), antradienį (spalio 25 d. su Malagos „Unicaja“ komanda) ir šįkart rungtyniaus penktadienį (lapkričio 4 d. su Atėnų „Panathinaikos“ klubu).

Mačas į neįprastą Eurolygai dieną buvo perkeltas siekiant išvengti neramumų tarp Graikijos futbolo ir krepšinio klubų aistruolių.

Prieš rungtynes Atėnuose „Žalgirio“ vidurio puolėjas Robertas Javtokas neslėpė didelių vilčių, kurias jis sieja su nauju komandos treneriu A. Trifunovičiumi, tačiau iki rungtynių su „Panathinaikos“ žalgiriečiams su juo treniruotis beveik nebuvo kada.

„Ko nors labai daug naujo nepadarysime. Bet jau matyti teigiamų poslinkių - didesnis susikaupimas, atsidavimas. Tikiuosi, kad Atėnuose mes jau baigsime tą moterišką žaidimą ir imsime rungtyniauti taip, kaip galime", - dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė R. Javtokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją