Po rytinės treniruotės dar „Žalgirio“ arenoje pasitarus su gydytojais buvo nuspręsta, kad į Eurolygos trečiojo turo rungtynes nevyks nugaros skausmus jaučiantis 35-erių metų vidurio puolėjas Robertas Javtokas.

„Jei rungtynės vyktų namuose, žiūrėtume prieš pat mačą, ar Robertas galėtų rungtyniauti. Jis pats stengiasi kuo greičiau atsigauti, bet pasitarę su gydytojais ir turėdami omenyje kelionėje nugarai tenkančias papildomas apkrovas, nusprendėme R. Javtoko sveikata nerizikuoti“, – prieš pat kelionę teigė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Per pirmąsias šio sezono Eurolygos rungtynes Lenkijoje su Zelionos Guros „Stelmet“ R. Javtokas pelnė 5 taškus ir atkovojo 5 kamuolius, o per antrąjį susitikimą Kaune su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ aukštaūgis nepasižymėjo nei pelnytais taškais, nei atkovotais kamuoliais.

Rungtynėse su turkais „Žalgirio“ trenerių dispozicijoje jau bus Siimas-Sanderis Vene, kuris prieš porą savaičių buvo patyręs čiurnos traumą. Antradienį ir trečiadienį jis treniravosi kartu su komanda ir vyksta į Izmirą, tačiau, kiek smarkiai jo pagalba galės naudoti trenerių štabas, dar nėra aišku.

„Žalgirio“ ir „Karsiyaka“ rungtynės ketvirtadienį prasidės 18.45 val. Lietuvos laiku.

„Žalgirio“ krepšininkai išvyksta į Turkiją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)