„Iš esmės taip – tie patys pinigai turbūt tik per savaitgalį mus pasieks, bet su įmonėmis sudarytos sutartys ir esame labai dėkingi tiek savivaldybei, tiek įmonėms, kad suprato susidariusią situaciją“, – BNS sakė krepšinio klubo atstovas spaudai Almantas Kiveris.

„Kauno diena“ ketvirtadienį skelbė, kad į savivaldybę rugsėjo pabaigoje su prašymu padėti kreipėsi „Žalgirio krepšinio centro“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Jo pasirašytame rašte nurodoma, kad Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) yra uždraudusi registruoti naujus krepšininkus dėl skolų buvusiems komandos žaidėjams. Iki penktadienio darbo dienos pabaigos „Žalgiris“ privalo pateikti registracijos dokumentus Eurolygai, jei nori, kad komandos naujokai galėtų rungtyniauti stipriausioje Europos krepšinio lygoje. Todėl prašoma skirti paramą arba suteikti paskolą 2,35 mln. litų sumai.

Pasak A. Kiverio, įmonės suteikė paskolas, jas komanda yra įsipareigojo grąžinti per kelerius metus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (384)