„Žalgirio“ komanda penktadienį savo svetainėje internete tokį pokytį aiškino varžybų organizatorių reikalavimais ir finansiniais sprendimais.

„Griežti Eurolygos reikalavimai ir kai kurių partnerių ketinimai nevykdyti finansinių įsipareigojimų Kauno „Žalgirio“ komandą privertė priimti sunkų sprendimą – ant marškinėlių Eurolygos ir Vieningosios krepšinio lygos varžybose (VKL) laikinai neberašyti „Žalgirio“ pavadinimo, teigiama kauniečių svetainėje internete.

„Pasinaudojome kitų klubų patirtimi. Neišradome nieko naujo. Ilgas tradicijas turinčių klubų – Madrido „Real“ ir „FC Barcelona“ krepšininkai jau daugelį metų dėvi aprangas tik su rėmėjų logotipais“, – aiškino „Žalgirio“ valdybos narys Remigijus Jurgelaitis.

„Rėmėjams turime pasiūlyti patrauklų reklaminį paketą. Kitu atveju, „Žalgiriui“ būtų sunku suformuoti biudžetą, stabilizuoti klubo veiklą ir siekti gerų rezultatų aikštėje“, – sakė valdybos narys.

Apsispręsta ant marškinėlių spausdinti dviejų didžiausių „Žalgirio“ partnerių logotipus. Šiuo metu baigiamos derybos su dar vienu stambiu rėmėju, jo logotipas turėtų būti šalia „Ūkio banko“. Jei su naujuoju rėmėju susitarti nepavyks, ant marškinėlių vėl atsiras užrašas „Žalgiris“.

Naujoji klubo vadovybė patikino, kad „Žalgirio“ pavadinimas nebus keičiamas. LKL ir BBL ir toliau dėvės marškinėlius su užrašu „Žalgiris“.

„Esame tikri, kad pasibaigus sunkmečiui „Žalgirio“ užrašas grįš ant komandos marškinėlių Eurolygos varžybose“, – teigia naujoji klubo vadovybė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją