Paklausti apie sezono perspektyvas broliai vieningai tvirtino, kad po vasaros jaučiasi pailsėję, komandos sudėtis yra stipri, taip pat gyrė vyriausiąjį trenerį J. Plazą.

„Komandos sudėtis palieka gerą įspūdį. Yra gerų, pajėgių žaidėjų, keletas tikrai aukšto lygio legionierių. Viskas priklausys nuo mūsų – kaip mes susižaisime, kiek mes norėsime laimėti ir, aišku, svarbiausia, kad nebūtų traumų, visi būtų sveiki ir norintys atiduoti visas jėgas, kad viskas klostytųsi taip, kaip suplanavę treneriai, - kalbėjo D. Lavrinovičius.

Žalgiriečiai vilkės garsaus gamintojo aprangos

Pajėgiausia mūsų šalies ekipos krepšininkai ir toliau visą sezoną galės rinktis jiems patinkančią naujausių modelių sportinę avalynę.

Naujam sezonui besiruošiantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai vilki „Adidas“ aprangas. Lietuvos čempionų klubas ir didžiausi sportinės aprangos ir avalynės gamintojai Europoje trečiadienį pasirašė ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį.

„Labai malonu pranešti, kad nuo šiol bendradarbiavimas vyks visais lygmenimis. Naujos aprangos puoš žalgiriečius nuo galvos iki kojų. Pasiūlytos sąlygos ir puiki gaminių kokybė leis krepšininkams jaustis patogiai tiek treniruočių, tiek rungtynių metu“, - sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Jau daugiau nei 50 metų geriausiems pasaulio sportininkams kompanija tiekia naujausią produkciją: nuo praeities legendų iki dabartinių superžvaigždžių, tokių kaip Kevinas Garnettas, Dwightas Howardas, Derrickas Rose‘as, Timas Duncanas ar Šarūnas Jasikevičius.

„Žalgirio“ klubas turi turtingą istoriją ir užima ypatingą vietą krepšinio gerbėjų širdyse. Mes labai didžiuojamės tuo, kad (...) kartu mes galime pasiekti daugiau. Puikūs produktai geriausiems sportininkams“, - bendradarbiavimo įtvirtinimu džiaugėsi firmos atstovė Gintarė Aleknienė.

Po oficialaus sutarties pasirašymo Kaune buvo atidaryta nauja gamintojų parduotuvė. Atidarymo šventėje dalyvavo „Žalgirio“ naujokai D. ir K. Lavrinovičiai. Jiems buvo atlikti dinaminiai pėdos judesių tyrimai, pagal kuriuos broliams bus pritaikyti bėgimo batai. Žalgiriečiai taip pat dalyvavo žaidimuose su lankytojais, fotografavosi su gerbėjais ir ne vienam paprašiusiam negailėjo šypsenų bei autografų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)