Penktadienį žalgiriečiai TOP-16 etapą pradės dvikova su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje vyksiantis mačas prasidės 19.45 val.

Rungtynių dieną abi varžovės surengė po paskutinę treniruotę. Pirmieji pratybas pradėjo žalgiriečiai, kurioms pasibaigus, su  Žalgiris TV žiūrovais bendravo treneris Gintaras Krapikas ir vidurio puolėjas Robertas Javtokas.

„Bayern“ treniruotė baigėsi 13.00 val. ir iškart po jos Žalgiris TV studijoje apsilankė komandos senbuvis Steffenas Hamannas ir vienas lyderių Chevonas Troutmanas.

Tiesioginiai pokalbiai į Žalgiris TV eterį sugrįš ir prieš pat rungtynių pradžią. Į „Žalgirio“ areną neatvykę ir namuose likę žiūrovai 19.20 val. galės pamatyti gyvą interviu su „Žalgirio“ veteranu Gediminu Budniku.

G. Budnikas Žalgiris TV studijoje apsilankys ir per didžiąją pertrauką bei pasidalins savo mintimis apie pirmąją rungtynių pusę.

Karšto komentaro krepšinio gerbėjai sulauks ir pasibaigus „Žalgirio“ ir „Bayern“ mačui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)