X. Pascualis, kuris pagal sutartį „Barcoje“ dar turėjo dirbti metus, praėjusiame sezone suklupo Eurolygos ketvirtfinalyje, o Ispanijos ACB lygoje tapo vicečempionu. Tuo metu apie naująjį kandidatą vadovauti katalonams kalbėta jau praėjusią savaitę.

„Kai ką žinau, bet kol reikalai sprendžiami kalbų lygyje, nėra ką pasakyti. Viskas turėtų paaiškėti netrukus, gal net per šią savaitę. Bet aš dar vakar kalbėjau su Šarūnu, jis man nieko apie tai nesakė. Nemanau, kad slėptų, jei tik kažkas jau būtų nuspręsta“, – prieš kelias dienas, kalbėdamas su Krepšinis.lt, svarstė Linas Jasikevičius.

Pastarojo sūnus Š. Jasikevičius prie „Žalgirio“ vairo stovėjo nuo šių metų sausio 9-osios dienos, kuomet vadeles perėmė iš Gintaro Krapiko. Tada Šaras su klubu pasirašė 2,5 metų trukmės sutartį.

Per pusę metų „Žalgiris“ pateko į Karaliaus Mindaugo taurės finalą ir laimėjo LKl čempionatą, o Eurolygoje krito TOP-16 etape.

Savo laikais Š. Jasikevičius pats žaidė „Barcelona“ ekipoje – 2000-2003-aisiais ir 2012-2013-aisiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)