Startiniame penkete mačą pradėjęs Domantas Sabonis per 28 min. pelnė 12 taškų, o visus juos surinko pataikęs 4 tritaškius iš 5-ių.

Keturi pataikyti tritaškiai – toks Domanto rekordas, kurį jis pasiekė šią savaitę mače su Majamio „Heat“, o naktį iš penktadienio į šeštadienį lietuvis tai pakartojo.

Maža to, jis tapo antruoju naujoku klubo istorijoje, kuris pelnė keturis tritaškius per vieną mačą: tiek pat taiklių tolimų metimų savo laiku atliko tik Jamesas Hardenas.

D. Sabonis, be pelnytų taškų, per 28 min. atkovojo 1 kamuolį, atliko du rezultatyvius perdavimus, padarė tris klaidas.

„Thunder“: R. Westbrookas 29, V. Oladipo 18, A. Robersonas ir E. Canteris po 13, D. Sabonis 12, S. Christonas 9, S. Adamsas 6, J. Grantas 5, A. Abrinesas 3 taškai.

„Clippers“: B. Griffinas 25, J. Crawfordas 19, C. Paulas 17, J.J. Redickas 16, L. Mbah A Moute ir R. Feltonas po 7, M. Speightsas 4, W. Johnsonas 3.

„Clippers“ pirmauja Vakarų konferencijoje, o „Thunder“ užima trečiąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)