Uteniškis per 19 minučių pelnė 4 taškus (2/2 dvit., 0/1 trit.), atkovojo 3 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Vidurio puolėjo rezultatyvumas smarkiai smuko. Tai buvo penktosios krepšininko rungtynės paeiliui, kuomet šis neįmeta daugiau nei šešių taškų.

Tai buvo šeštoji „Pelicans“ pergalė per pastarąsias septynerias rungtynes. Šioje atkarpoje lietuvio komanda vienintelį kartą nusileido Klivlando „Cavaliers“.

Tuo metu Portlando ekipai tai buvo antroji iš eilės ir jau šeštoji nesėkmė per pastarąsias aštuonerias rungtynes.

Naujojo Orleano klubas Vakaruose žengia penktas, „Trail Blazers“ užima 14-ąją vietą.

„Pelicans“: C.J. McCollumas 30, Zionas Williamsonas 26, Brandonas Ingramas 22, Trey Murphy 20.

„Trail Blazers“: Dalano Bantonas 28, Anfernee Simonsas, Deandre Aytonas 20.

Kitose rungtynėse Los Andželo „Lakers“ (36/32) prarado Anthony Davisą ir namuose 121:128 (36:30, 30:37, 27:35, 28:26) nusileido „Golden State Warriors“ (35/31) ekipai.

A. Davisas prasileido smūgį į akį ir dėl šios priežasties iškeliavo į rūbinę bei į rungtynes nebegrįžo.

Tuo metu „Warriors“ sulaukė traumą išsigydžiusio Stepheno Curry, kuris pelnė 31 tašką, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Lakers“ negelbėjo dominuojantis LeBrono Jameso pasirodymas. 39-erių krepšininkas surinko 40 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 9 rezultayvius perdavimus.

Tai buvo svarbios rungtynės tarp Vakarų konferencijos turnyrinės lentelės kaimynų. Pergalę pasiekę „Warriors“ pakilo į 9-ąją vietą, o „Lakers“ nusileido į 10-ąją.

„Lakers“: Lebronas Jamesas 40, D'Angelo Russellas 23, Rui Hachimura 14, Austinas Reavesas 11.

„Warriors“: Stephenas Curry 31, Klay Thompsonas 26, Jonathan Kuminga 23, Andrew Wigginsas 16.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją