Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Saulius Štombergas ir Kšyštofas Lavrinovičius, pelnę po 18 taškų.

S.Štombergas per 34 minutes pataikė 4 dvitaškius iš 7, 2 tritaškius iš 5, realizavo 4 baudų metimus iš 6, atkovojo 2 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus, o 23 minutes žaidęs K.Lavrinovičius prametė abu tritaškius, pataikė 7 dvitaškius iš 9 ir 4 baudų metimus iš 8, po krepšiais atkovojo 11 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą bei blokavo varžovų metimą.

A.Giedaitis šeimininkams pelnė vos 2 taškus, atkovojo 1 kamuolį bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Per 19 minučių jis pataikė 1 dvitaškį iš 2 bei prametė abu tritaškius.

Iškovoję 18-ąją pergalę "Uniks" krepšininkai užsitikrino ketvirtą vietą trylikos komandų turnyre, o Maskvos srities "Dinamo" ekipa su 13 pergalių ir 11 pralaimėjimų liko šešta.

Ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių Kazanės "Uniks" komanda žais su ULEB taurės laimėtoju Maskvos "Dinamo" penketuku, o Maskvos srities "Dinamo" krepšininkų varžove pirmajame atkrintamųjų varžybų rate bus Maskvos srities "Chimki" ekipa.

Pergalingai reguliarųjį sezoną baigė ir čempionato lyderis bei nugalėtojo titulą ginantis Maskvos CSKA (22 pergalės ir 2 pralaimėjimai) klubas, svečiuose po pratęsimo 99:91 (31:19, 9:19, 13:21, 26:20, 20:12) įveikęs septintojoje pozicijoje likusią Permės "Ural-Great" (13/11) ekipą.

Ketvirtfinalyje CSKA krepšininkai susitiks su Rostovo "Lokomotiv" penketuku, o "Ural-Great" komanda atkrintamąsias varžybas pradės su Sankt Peterburgo "Dinamo" klubu.

Rusijos vyrų krepšinio superlygos ketvirtfinalio iki trijų pergalių mačai prasidės gegužės pradžioje.

Kitų sekmadienio reguliariojo rungtynių rezultatai:

Sankt Peterburgo "Dinamo" - Maskvos "Dinamo" 74:77

Sankt Peterburgo "Spartak" - Rostovo "Lokomotiv" 68:69

Samaros CSK VVS - Maskvos srities "Chimki" 69:90

Primorės kr. "Spartak-Primorje" - Surguto "Universitet-Jurga" 98:103

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją