„Mūsų pagrindinis tikslas – sustabdyti Sandrą Baliutavičiūtę. Tačiau tai daryti bus sunku, nes turėsime trumpą atsarginių žaidėjų suolelį, galėsime atlikti mažai žaidėjų keitimų“, - sakė „Sirenų“ trenerio asistentas Edgaras Voronovas.

Tai, kad varžybos bus tikrai įtemptos, patvirtino ir „Rūtos“ vyriausioji trenerė Birutė Dominauskaitė. „Esam susikaupusios, atvažiuojam laimėti. Jeigu žaisime taip, kai mokame ir galime, didelių problemų neturėsime ir laimėsime. Per rungtynes visos žaidėjos aikštelėje bus svarbios“, - kalbėjo B. Dominauskaitė. Tačiau nėra abejonės, kad S. Baliutavičiūtei teks išskirtinis vaidmuo – jai labai dažnai per varžybas pavyksta pasiekti dvigubą dublį.

„Sirenos“ yra laimėjusios tris iš šešių lygos susitikimų ir užima trečią vietą, „Rūta“ pelniusi vieną pergalę per 5 rungtynes.

Tačiau „Sirenos“ už viešnias lygos varžybose yra surinkusios mažiau taškų, atkovojusios mažiau kamuolių ir atlikusios mažiau rezultatyvių perdavimų. Klaidų skaičius – vienodas, o pagal atliktus blokus „Sirenos“ – lyderės (6). „Rūtos“ sąskaitoje – nė vieno bloko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją