„Aš tiesiog esu dėkingas – to negaliu net žodžiais apibūdinti. Niekada netikėjau, kad žmonėms taip patiksiu“, – klabėjo 211 cm ūgio centras.

Dabartinis jo klubas Minesotos „Timbrewolves“ jį atleis tam, kad K. Garnettas gautų visus jam pagal sutartį priklausančius 8 mln. JAV dolerių. Identiškai su savo simboliu Timu Duncanu pasielgė ir San Antonijaus „Spurs“ komanda.

„Didžiuojuosi savo ryšiu su Kevinu, kurio tobulėjimą galėjau stebėti visus šiuos metus, – sakė „Wolves“ savininkas Glenas Tayloras. – Ateityje linkiu jam visko, ko geriausio, ir dėkoju, kalbėdamas ir sirgalių vardu, už nepamirštamas akimirkas, kurias jis mums suteikė.“

15-likart „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis 2004 metais laimėjo NBA reguliariojo sezono MVP titulą, kuomet sugebėjo Minesotos ekipą atvesti į Vakarų konferencijos finalą. K. Garnettas yra visų laikų rekordininkas pagal gynyboje atkovotus kamuolius, trečias pagal sužaistas minutes ir penktas pagal sužaistas rungtynes.

Visgi didžiausią pasiekimą jis iškovojo vilkėdamas Bostono „Celtics“ marškinėlius – 2008 metais tapo NBA čempionu. Per karjerą du sezonus krepšininkas yra vilkėjęs ir Bruklino „Nets“ marškinėlius.

1995 metų NBA naujokų biržoje penktu šaukimu pakviestas aukštaūgis norėjo sužaisti ir 22-ąjį savo sezoną. To iki šiol nėra padaręs nė vienas NBA žaidėjas. Tačiau koją pakišo kelio problemos, dėl kurių K. Garnettas per paskutinius du sezonus sužaidė tik 85 mačus.

Per 1462 reguliariojo sezono rungtynes jis vidutiniškai rinkdavo 17,8 taško, 10 atkovotų kamuolių ir 3,7 rezultatyvaus perdavimo per 1462 rungtynes reguliariajame sezone. Atkrintamųjų varžybų vidurkiai – netgi geresni: 18,2 taško ir 10,7 atšokusio kamuolio per 143 mačus.

To be continued...

A video posted by Kevin Garnett (@tic_pix) on Sep 23, 2016 at 2:42pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)