„Tai nebuvo tikrasis „Žalgirio“ veidas, – po mačo lenkų žiniasklaidai tvirtino T. Pačėsas. – Jiems trūko žaidėjų po krepšiais, kauniečiai buvo pavargę, nes pastaruoju metu daug rungtyniavo įvairiose lygose. Pasinaudojome šia situacija.“

Gdynės ekipos strategas iš Lietuvos teigė, kad jo auklėtiniai buvo tinkamai pasirengę rungtynėms.

„Buvome gerai pasirengę fiziškai ir taktiškai, ypač pasiteisino aikštės gynyba. Mums padėjo ilgas atsarginių suolelis, laiku atliekami žaidėjų keitimai. Šauniai į žaidimą įsijungė Lukaszas Sewerynas ir Przemyszlawas Zamojskis. Pastarajam krepšininkui tai buvo sėkmingiausios šio sezono rungynės.

Visa tai mums leido išlaikyti aukštą rungtynių tempą. Mums pavyko geras komandinis krepšinis. Vienintelis trūkumas – padarėmė šiek tiek per daug klaidų (14 – DELFI)“, – susitikimą su „Žalgiriu“ įvertino T. Pačėsas.

Treneriui antrino ir 23-ejų metų „Asseco Prokom“ klubo gynėjas P. Zamojskis.

„Džiaugiamės tokia „Top-16“ etapo pradžia. Tikiuosi ir kitose rungtynėse ginsimės taip agresyviai, kaip prieš „Žalgirį“. Kauniečiai nežaidė taip, kaip galėtų. Mūsų gynyba nesuteikė jiems progų laisviems mesti iš tolimų distancijų“, – kalbėjo lenkas, pats pataikęs tris tritaškius iš trijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją