Sekmadienį vykusiame mače išvykoje su NBA čempionu Detroito "Pistons" klubu, kurį "Spurs" pralaimėjo rezultatu 101:110, T.Duncanas pasitempė dešinės kojos čiurnos raiščius. Aukštaūgis jau trečiąją rungtynių minutę nesėkmingai nusileido ant "Pistons" puolėjo Rasheedo Wallace'o kojos ir buvo priverstas nedelsiant palikti aikštelę. Krepšininkas buvo spėjęs įmesti 2 taškus ir sugriebti 1 atšokusį kamuolį.

Šį sezoną T.Duncanas per susitikimą vidutiniškai pelno 20,9 taško, atkovoja 11,4 kamuolio, atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 2,7 varžovo metimo.

Pirmadienį taip pat paaiškėjo, kad NBA vadovybė nusprendė 3 rungtynėms suspenduoti vieną Orlando "Magic" lyderių Steve'ą Francisą. Kaip pranešė lygos viceprezidentas krepšinio operacijoms Stu Jacksonas, krepšininkui neskirta papildoma piniginė bauda.

Iki šio sprendimo S.Francisas buvo suspenduotas neapibrėžtam laikotarpiui. Tokį sprendimą NBA vadovybė priėmė po to, kai penktadienio rungtynėse svečiuose prieš Sietlo "Supersonics", kurias "Magic" pralaimėjo rezultatu 90:98, 9-ąją paskutiniojo ketvirčio minutę Orlando ekipos krepšininkas spyrė šalia aikštelės buvusiam fotografui.

28 metų 191 centimetro ūgio gynėjas jau praleido susitikimus su Portlendo "Trail Blazers" ir Šarlotės "Bobcats" ekipomis. Jis negalės rungtyniauti mače su Šarlotės komanda savo aikštėje.

Šį sezoną S.Francisas vidutinškai per susitikimą pelno 21,4 taško, atkovoja 5,9 kamuolio ir atlieka 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją