Pirmą tarpusavio akistatą Telšiuose 72:59 laimėjo „Telšių“ krepšininkai, tad Suvalkijos sostinės ekipai šiose rungtynėse buvo reikalinga pergalė didesniu nei trylikos taškų skirtumu.

Vis tik Giedriaus Žibėno auklėtiniai saugiau jaustis pradėjo jau antro kėlinio pabaigoje – laimėję atkarpą 17:4 „Sūduvos-Mantingos“ krepšininkai susikrovė devyniolikos taškų pranašumą – 47:28.

Po ilgosios pertraukos šeimininkai nemažino apsukų ir toliau didino savo persvarą. Dominuodami abejose aikštelės pusėse, šeimininkai jau trečio kėlinio pabaigoje turėjo triuškinantį pranašumą – 79:47.

Turnyro finale „Sūduvos-Mantingos“ jau laukia KaunoŽalgiris-2“ klubas, kuris kitame pusfinalyje vakar 108:81 taip pat atsirevanšavo „Rasų“ krepšininkams.

„Sūduva-Mantinga“: Paulius Kleiza 26, Paulius Petrilevičius (11 atk. kam.) 15, Paulius Abramavičius 14, Ignas Labutis 12, Maksim Shustau ir Rokas Čepanonis 11 taškų.

„Telšiai“: Laurynas Kaveckis 21, Tomas Domarkas 16, Mindaugas Norkus 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)