Pergalę „Thunder“ atnešė sėkmingiau sužaistas paskutinis kėlinys ir lyderio Russello Westbrooko benefisas: trigubo dublio vos nepasiekęs gynėjas pelnė 32 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

D. Sabonio sąskaitoje per 16 žaidimo minučių – 5 taškai (1/2 dvitaškių, 1/3 tritaškių) ir 4 atkovoti kamuoliai.

211 cm ūgio puolėjas jau pirmos varžovų atakos metu patyrė, kuo NBA lyga skiriasi nuo studentų NCAA pirmenybių, kuriose jis rungtyniavo pastaruosius dvejus metus.

Po puikaus kito NBA naujoko iš Ispanijos Sergio Rodriguezo perdavimo stipriai atsispyręs nuo žemės per D. Sabonio galvą kamuolį į krepšį įkrovė Geraldas Hendersonas.

Kadaise Portlando „Trail Blazers“ klube rungtyniavusio vidurio puolėjo Arvydo Sabonio atžalai būnant aikštėje, varžovai įmetė 10 taškų daugiau už „Thunder“ krepšininkus. Jo +/- rodiklis buvo blogiausias komandoje.

Nugalėtojams turkas Enesas Kanteris surinko 17 taškų ir 12 atkovotų kamuolių, Stevenas Adamsas iš Naujosios Zelandijos pridėjo 16, kitas turkas Ersanas Ilyasova ir Victoras Oladipo – po 10 taškų.

Žaizdas pagaliau išsilaižęs „76ers“ lyderis Joelis Embiidas pelnė 20 taškų, lietuvių kilmės kanadietis Nikas Stauskas – 13, S. Rodriguezas – 12 taškų ir 9 rezultatyvius perdavimus.

Filadelfijos ekipos gretose NBA lygoje debiutavo dar vienas krepšinio talentas iš Europos. Kroatas Dario Šaričius sukrapštė 5 taškus ir atkovojo 7 kamuolius. Dalį mačo D. Sabonis ir D. Šaričius rungtyniavo vienas prieš kitą.

Domantas Sabonis ir Geraldas Hendersonas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)