Pasak D. Picko, „Maccabi“ susitarė su 45-erių metų kroatu Žanu Tabaku, šį sezoną pradėjusiu prie Fuenlabrados „Montakit“ vairo. Pranešama, kad jau šį vakarą treneris atsisveikins su Ispanijos komanda ir išvyks į Izraelį.

Pirmadienį po pietų „Maccabi“ klubas šią informaciją patvirtino oficialiai.

Fuenlabrados komandai Tel Avivo klubas sumokės 100 tūkst. eurų išpirkos mokestį. Sutartis tarp trenerio ir klubo galios iki šio sezono pabaigos, joje numatyta galimybė ją pratęsti dar vieniems metams.

1995-ųjų NBA čempionas praėjusius su sezonus buvo Madrido „Real“ stratego Pablo Lasso asistentu, o 2012-2013 m. treniravo Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipą.

Sezoną „Maccabi“ pradėjo itin prastai, o tai kainavo vietą vyriausiajam strategui Guy Goodesui. Pretendentais pakeisti žydą buvo minimi vokietis Dirkas Bauermannas, lietuvis Jonas Kazlauskas ir dar keletas garsių Europos krepšinio specialistų.

Šiuo metu Eurolygoje „Maccabi“ yra vienus prasčiausių rezultatų demonstruojanti komanda. Po pirmojo rato ji iškovojo vos vieną pergalę ir D grupėje yra priešpaskutinė, penkta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)