Didžiausias konfliktas tarp krepšininkų įvyko prieš 2003-2004 metų sezono pradžią. Žaidėjai dažnai apie vienas kitą nepagarbiai kalbėdavo žiniasklaidai, todėl "Lakers" strategas Philas Jacksonas juos pasikvietė pasikalbėti ir viešus konfliktus uždraudė.

Su nauja, nerašyta taisykle sutiko abi lygos garsenybės. Visgi, iškart po pokalbio K.Bryantas vienoje TV laidoje apšmeižė Sh.O'Nealą.

"Jis nuėjo pas žurnalistą, sakė jam, kad aš simuliuoju traumą, kad ji iš tikrųjų nėra rimta. Taip, ji tiesiog užbaigė mano karjerą... Jis sakė, kad man svarbu tik pinigai ir šlovė. Komandos draugams leidau suprasti, kad nužudysiu Kobe", - savo knygoje rašo Shaqas.

Po kiek laiko krepšininkai susitiko akis į akį ir pradėjo rietis.

Anot Sh.O'Nealo K.Bryantas buvo nepatenkintas, kad vidurio puolėjas viešai nepalaiko jo byloje dėl išprievartavimo.

"Sakydavai, kad esi mano vyresnysis brolis. Sakei, kad visada palaikysime vienas kitą...", - K.Bryantą savo knygoje cituoja Sh.O'Nealas.

Shaqo pusėn nusprendė stoti dar vienas "Lakers" žaidėjas Brianas Shaw. Pastarasis K.Bryantą pavadino komandos atsiskyrėliu.

Galiausiai Sh.O'Nealas pagrasino K.Bryantui: "Jei dar sykį žurnalistams kalbėsi kažką panašaus aš tave užmušiu".

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją