31 metų įžaidėjas sudaręs dvejų metų sutartį „Panathinaikos“ klube vilkės 19-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

„Aš atvykau padėti komandai. Esu „Panathinaikos“ narys ir pirmiausia noriu išmokti taktines schemas. Stengsiuosi padėti kuo tik galėsiu“, – per spaudos konferenciją kalbėjo Š.Jasikevičius.

Kalbėdamas apie NBA, gynėjas neslėpė, jog palikti „Golden State Warriors“ ekipą lengva nebuvo. „Buvo gana sunku apsispręsti palikti NBA, ypač turint omenyje tas aplinkybes, kuriomis aš tai padariau. Viskas susiklostė gal ne taip, kaip aš norėjau, bet dabar nėra pats tinkamiausias metas apie tai kalbėti“, – tikino įžaidėjas.

„Negali pralaimėti pasirašydamas sutartį su „Panathinaikos“. Tai nuostabi komanda visomis prasmėmis, be to Atėnai – puikus miestas. Taigi, aš savo sprendimą priėmiau lengvai. Noriu eiti sėkmės keliu ir išlaikyti šią tradiciją“, – į spaudos konferenciją susirinkusiems žurnalistams sakė lietuvis.

„NBA ir Europa yra du skirtingi pasauliai. Čia, kai pralaimi vienas rungtynes, tai būna labai reikšmingas įvykis, o NBA tu tiesiog sėdi į lėktuvą ir keliauji į kitą stotelę. Mano nuomone, Europos krepšinio filosofija yra pati teisingausia“, – tikino Š.Jasikevičius.