Vidurio puolėjas pastaruosius keturis sezonus atstovavo Stepheno F. Austino universiteto „Lumberjacks“ ekipai ir buvo vienas jos lyderių.

Iš Hiustono kilęs krepšininkas paskutinįjį sezoną starto penkete pradėjo visas 32 dvikovas, aikštėje praleisdavo po 30 min., pelnydavo po 15,8 taško, sugriebdavo po 7,7 kamuolio ir blokuodavo po 1,2 metimo.

„Šis fiziškai galingai sudėtas amerikietis aukštaūgis pasižymi agresyvia kova baudos aikštelėje, puikiai kovoja dėl atšokusio kamuolio ir su gerokai aukštesniais varžovais, - pažymėjo ne vieną vaizdo įrašą peržiūrėjęs „Šiaulių“ vyriausiasi treneris Antanas Sireika. - Kovotojo savybės atitinka mūsų buriamos naujos ir ambicingos komandos viziją.“

M. Kingsley pastarąjį sezoną buvo išrinktas geriausiu NCAA Southland konferencijos ir naudingiausiu finalo krepšininku.

„Šiauliai“ fizinio pasirengimo stovyklą pradės rugpūčio 17 d. Iki tol planuojama užbaigti komandos komplektaciją.

Be naujoko amerikiečio, galiojančius kontraktus su klubu turi trys krepšininkai - puolėjas Mindaugas Kuzminskas (19 m., 206 cm), vidurio puolėjas Ignas Ramašauskas (16 m., 208 cm) ir gynėjas Žilvinas Petraitis (21 m., 194 cm).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją