Šiuo metu 27-erių D. Sabonis su Sakramento „Kings“ varžosi dėl geresnių pozicijų Vakarų konferencijoje – likus sužaisti keturias rungtynes iki reguliaraus sezono pabaigos ji žengia aštuntoje vietoje, kuri reikštų žaidimą įkrintamosiose varžybose.

Iki tiesioginį bilietą į atkrintamąsias garantuojančios šeštos pozicijos trūksta tik pergalės. Tokie rezultatai – prastesni nei praėjusį sezoną, kai karaliai Vakaruose liko treti.

„Visi tikisi daugiau iš mūsų, nori daugiau. Mes patys jaučiame, kad galime padaryti daugiau. Tačiau šis sezonas yra visiškai kitoks. Turime nemažai traumų. Tačiau ir kalbant apie turnyro lentelę – praėjusį sezoną su 48 pergalėmis buvome treti ir paskutiniuose mačuose galėjome leisti sau pailsėti, tačiau šį sezoną galime turėti tiek pat laimėjimų, bet kaunamės dėl savo gyvybės“, – „Woj Pod“ tinklalaidėje bendraudamas su ESPN žurnalistu Adrianu Wojnarowskiu situaciją įvertino D. Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)