„Sausu“ rezultatu 4:0 laimėta Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serija prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ Š. Jasikevičiui atnešė antrą trofėjų trenerio karjeroje – vasarį „Žalgiris“ triumfavo ir Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybose.

„Sakau nuoširdžiai: tikrai nemanau, kad buvo lengva. Laisvai galėjome pralaimėti „Lietuvos rytui“ ir paskutines reguliaraus sezono rungtynes, ir pirmą finalo dvikovą, ir trečiąją. Kažkodėl abiejų finalo mačų namuose nepavyko sužaisti gerai puolime, bet gynyba viso sezono metu buvo aukščiausio lygio“, – svarstė Š. Jasikevičius.

Todėl ne Jamesas Andersonas ir ne Artūras Milaknis, paeiliui žibėję finalo serijoje, Š. Jasikevičiui atrodo nusipelnę naudingiausio žaidėjo laurų – juos keturiskart Eurolygos čempionas norėtų išdalinti visiems komandos žaidėjams.

„Komandinė dvasia „Žalgiryje“ jau daug metų yra pergalių garantas – bent jau Lietuvos čempionate ir taurės varžybose. O tai galbūt ir yra mūsų pagrindinis tikslas“, – sakė Gintaro Krapiko asistentas, po paskutinio finalo mačo sulaukęs vyriausiojo trenerio padėkos už vaisingą bendradarbiavimą.

Pirmąjį sezoną trenerio poste Š. Jasikevičius jau užbaigė. Kokie tolesni sėkmingai naujame amplua pritapusio specialisto planai?

„Vasara, jūra, atostogos, golfas – viskas, kas geriausia pasaulyje. O paskui žiūrėsime“, – nusijuokė buvęs krepšininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)