Italų žiniasklaida skelbia, kad D. Gerasimenka jau susitarė su Kantu „Pallacanestro“ klubo vadovais dėl statybų finansavimo. Klubas apie naujos arenos statybą kalba jau keliolika metų, tačiau visi iki šiol egzistavę projektai žlugo darbams net neprasidėjus. Manoma, kad mainais į naujos arenos pastatymą „Pallacanestro“ 10 metų nuomosis naują pastatą iš paties ruso.

37-erių D. Gerasimenka pagarsėjo tuo, kad į „Krasnyj Oktiabr“ sudėtį įtraukė ir save patį. 199 cm ūgio rusas keletą kartų aikštėje pasirodė per VTB Vieningosios lygos varžybas, pernai debiutavo ir Europos taurės turnyre.

Kantu klubo jaunimo komandoje jau keletą metų žaidžia 16-metis D. Gerasimenkos sūnus. Būtent ši aplinkybė ir paskatino rusą pradėti galvoti apie investicijas Italijoje.

Praėjusį sezoną Kantu krepšinio klubas Europoje pagarsėjo tuo, kad į savo gretas pasikvietė NBA žvaigždę Metta World Peace.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją