"Man sunku kalbėti, nes esu labai laimingas. Mes atlikome puikų darbą šį sezoną. Dirbome labai sunkiai. Aš tikėjau, kad pusfinalyje galime nugalėti Vitorijos "Tau Ceramica" bei CSKA - finale. Dabar laikas švęsti ir galvoti apie tai ką padarėme, nes tai - neįtikėtina", - džiūgavo "Panathinaikos" legionierius.

"Esu laimingas, nes turiu gerų žmonių komandą. Jie geri žaidėjai, tačiau taip pat ir puikios asmenybės. Jų dėka aš dešimtą kartą dalyvavau Eurolygos finalo ketverto varžybose ir šeštą kartą tapau čempionu. Tačiau ne tai svarbu. Svarbiausia, turime tikėti, kad sugebėsime kitame sezone sugrįžti į finalo ketverto varžybas", - po rungtynių kalbėjo "Panathinaikos" vyriausiasis treneris Željko Obradovičius.

CSKA vyriausiasis treneris Ettore Messina sakė, kad jo auklėtiniai atidavė visas jėgas, tačiau varžovai buvo stipresni.

"Nesame patenkinti ir galime guostis tuo, kad turėjome puikų sezoną ir gerai sužaidėme finale, tačiau nepakankamai. Mums pritrūko sėkmės lemiamomis akimirkomis, nors mes kovojome, kovojome, kovojome. Mes ruošimės kitam sezonui ir bandysime kitais metais nukeliauti į Madridą. Jaučiu, kad keliausime namo, žinodami, kad atidavėme visas jėgas, puikiai žaidėme, tačiau varžovai turėjo šį tą daugiau", - sakė krepšinio specialistas iš Italijos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją