"R. Jeffersonas yra sunkiai dirbantis, savo vertę įrodęs dinamiškas puolėjas, po mainų džiaugėsi J. Hammondsas. Jis - agresyvus žaidėjas, turintis nepriekaištingą reputaciją. Šešis iš septynių sezonų krepšininkas rungtyniavo atkrintamosiose varžybose ir mes esame labai patenkinti pasikviesdami jį į Milvokį".

28 metų R. Jeffersonas praėjusį sezoną NBA lygoje vidutiniškai per mačą pelnydavo po 22,6 taško (9-as rezultatas lygoje) ir visas 82 sezono rungtynes pradėjo startiniame penkete. Jis taip pat pridėdavo po 4,2 atkovoto kamuolio ir po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

B. Simmonsas Milvokyje praleido tris pastaruosius sezonus ir per juos vidutiniškai pelnydavo po 10,6 taško bei atkovodavo po 3,9 kamuolio.

Pernai naujokų biržoje 6-uoju pasirinktas Y. Jianlianas pernai sužaidė 66 rungtynes, per kurias pelnė po 8,6 taško, atkovojo po 5,2 kamuolio ir blokavo po 0,85 metimo. Legionierius iš Kinijos buvo pripažintas geriausiu gruodžio mėnesio naujoku Rytų konferencijoje.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją