- Kas nutiko Atėnuose, pirmi du kėliniai buvo daug žadantys?

- Rungtynių pradžioje pamatėme, kad galime kovoti, tačiau vėliau palūžome, neatlaikėme rungtynių tempo. Gal dėl visko kalti mūsų žaidėjų individualūs veiksmai. Juk naujasis treneris dar tik neseniai pradėjo darbą.

- Jūsų manymu, prie komandos prisijungus A. Trifunovičiui, pasikeitė komandos žaidimo braižas?

- Jis bando viską keisti, kadangi treneris turi savo filosofiją, kuri man asmeniškai labai patinka. Viskas gerai, tiesiog per kelias dienas nieko nespėjome. Kardinaliai komandos braižas dar nėra pasikeitęs. Tikiu A. Trifunovičiaus vizija ir džiaugiuosi, kad jis jau pradėjo ją diegti mumyse.

- Kaip atmosfera komandoje? Gal trukdo kokie nors vidiniai pykčiai?

- Niekas komandos neardo. Vieną dieną nesužaidžia legionieriai, kitą dieną nesužaidžia lietuviai. Su legionieriais tikrai neturime jokių problemų. Galiu tik pasakyti, kad jie - „maladiec“ vyrukai. Visi puikiai sutariame puikiai. Duok dieve, kiekvienai komandai turėti tokią atmosferą viduje, - R. Javtokas sakė portalui kaunodiena.lt

Po pralaimėtų rungtynių „Žalgirio“ treneris A. Trifunovičius teigė, kad pakeisti komandos žaidimą dar reikia laiko.

„Šiuo metu per daug žaidžiame už baudos aikštelės. Nesujungiame skirtingų žaidimo dalių. Reikia žaisti įvairiau. Pamatysime, kaip pavyks tai įgyvendinti. Vienintelis dalykas, kurio man dabar trūksta yra laikas. Yra kai kurių dalykų, kurie mane džiugina, tikiuosi, kad žaidėjai mane supras ir pradės mėgautis darbu ir žaidimu. Tik taip galėsime suteikti džiaugsmo ir žmonėms esantiems aplinkui“, - serbas teigė svetainei kaunodiena.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją